БЛАЈЕР ДООЕЛ

ул. Козле бр.2a-1/4
1000 Скопје, Македонија
Телефон:  ++389 75 440610
Нарачки & Download
 

Плаќање преку:

BMT Micro, Inc. - Thomas Bradford
PO Box 15016, USA, Wilmington, NC 28408,
Tel.:
+1-910-7917052    
orders@bmtmicro.com     www.bmtmicro.com

После извршената уплатата на соодветниот износ ќе ви бидат испратени податоците за регистрација. Ќе ви бидат испратени на mail адресата што вие ќе ја наведете во нарачката.

MawinHal Столарска верзија

Ценовник
Прва лиценца 190 EUR  
Секоја следна 95 EUR per licence
Download Trial
Купи сега!
Повеќе информации...

 

MawinHal Фабричка верзија
Ценовник
Прва лиценца 550 EUR  
Секоја следна 275 EUR per licence
Download Trial
Купи сега!
Повеќе информации...

 

MawinHal Машинска верзија
Ценовник
Лиценца 1300 EUR per licence
Download Trial
Купи сега!
Повеќе информации...

 

www.blajer.com.mk © 2006